stadesign_banner

djeco kaartspel bogoss 6+

djeco kaartspel bogoss 6+
djeco kaartspel bogoss 6+
djeco kaartspel bogoss 6+
djeco kaartspel bogoss 6+
djeco kaartspel bogoss 6+
djeco kaartspel bogoss 6+
djeco kaartspel bogoss 6+
djeco kaartspel bogoss 6+
14.95
OutOfStock
 
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
djeco kaartspel bogoss skelet glow in the dark 
een kaartspel met botten en skeletten... sterker nog, met lichtgevende botten en skeletten.
dat kan niet anders dan een spel zijn voor kinderen die van avontuur houden!

het kaartspel bogoss van djeco is een ruilspel met als doel het bij elkaar verzamelen van óf 2 skeletten met alleen maar hele botten, óf 1 skelet met alleen maar gebroken botten. om het je af en toe iets makkelijker te maken zijn er jokerkaarten tussen de kaarten verstopt. de griezeligste griezelaars kunnen dit spel dankzij de aangebrachte glow in the dark laag ook in het donker spelen...! 

spelregels:
geef 6 kaarten aan iedere speler. de rest van de kaarten vormt de pot. er wordt met de klok mee gespeeld. de jongste speler begint. hij vraagt aan een door hem gekozen speler een lichaamsgedeelte dat hij nodig heeft om een volledig skelet te kunnen samenstellen ( 2 benen, 2 armen, een schedel en een romp). als de aangewezen speler dit lichaamsgedeelte heeft (heel of gebroken), is hij verplicht om het te geven. wanneer een speler het gevraagde lichaamsdeel krijgt kan hij als het niet gebroken is een andere kaart vragen aan dezelfde, of een andere persoon. als het wel gebroken is mag hij geen andere kaart vragen en is de beurt aan de volgende speler. wanneer een speler het gevraagde lichaamsdeel niet krijgt, moet hij een kaart van de pot pakken. pakt hij een goede kaart dan mag hij verder spelen. anders is de volgende speler aan de beurt. 

de jokers vervangen elk willekeurig gedeelte van het skelet, wel al dan niet gebroken. de jokerkaarten kunnen niet aan de tegenstanders gevraagd worden.
zodra een skelet volledig is, legt de speler het voor zich neer. 

einde van het spel:
degene die als eerste 2 niet gebroken skeletten, of 1 gebroken skelet heeft verzameld is de winnaar! 

• leeftijd: 6 - 99 jaar.
• aantal spelers: 2 - 4.
• spelduur: ca. 15 min.
• inhoud: 30 skeletkaarten, 12 gebroken skeletkaarten en 2 jokerkaarten.
• afmeting verpakking: ca. 15,5 x 11,5 x 3 cm.
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN