stadesign_banner

Djeco kaartspel little mime 2+

Djeco kaartspel little mime 2+
Djeco kaartspel little mime 2+
8.95
OutOfStock
 
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
TODDLER CARDS GAME - Little mime - FSC Mix (Packaging) Leer gezichtsuitdrukkingen herkennen bij al deze verschillende dieren. Daarnaast kun je kleuren en dieren leren met dit spel! Leuk én leerzaam! Geschikt voor kinderen vanaf 2,5 tot 5 jaar oud. Inclusief 22 kaarten.

Het kaartspel 'Little Mime' van Djeco is een imitatie- en samenwerkingsspel voor peuters en kleuters. De dieren zijn verdwaald, en willen heel graag terug naar hun moeder. Door het geluid of de bewegingen van hun moeder te imiteren, help je ze terug naar huis te komen.
Een leuk spel waarbij peuters en kleuters leren samenwerken en imiteren. De speler die aan de beurt is, kiest een kaart en laat die niet aan de anderen zien. Nu moet deze speler de moeder van het dier op de kaart zo goed mogelijk na doen, zodat de andere speler(s) kunnen raden om welk dier het gaat. 

Spelduur: 5-10 minuten
Leeftijd: 2,5 jaar tot 5 jaar


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN