stadesign_banner

Djeco kaartspel trezors 7+

Djeco kaartspel trezors 7+
Djeco kaartspel trezors 7+
Djeco kaartspel trezors 7+
Djeco kaartspel trezors 7+
Djeco kaartspel trezors 7+
11.95
OutOfStock
 
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
PLAYING CARDS - Trezors Trézors is een tactisch kaartspel van Djeco. Verzamel zo veel mogelijk schatten om de grootste piratenschat te bemachtigen!
Scheid de schatkist-, piraat- en haakkaarten van elkaar. Schud de schatkistkaarten en leg deze met de plaatjes naar beneden tussen de spelers. Leg de stapel met haakkaarten ernaast. Iedere speler kiest een piraat, verzamelt de 7 bijbehorende kaarten en houdt deze in zijn hand.
• De 21 schatkistkaarten stellen de 6 soorten schatten voor die zich in het spel bevinden en als volgt verdeeld zijn: 1 x diamant, 2 x pistool, 3 x sieraden, 4 x kroon, 5 x beker en 6 x goudstukken. De sterren van deze kaarten geven hun waarde weer: hoe zeldzamer de schat, hoe waardevoller deze is.
• Elke speler heeft 7 piraatkaarten: 6 die de 6 soorten schatten voorstellen en één schatkaart.
• De haakkaarten veroorzaken 1 punt verlies.

Alle spelers spelen tegelijkertijd. Leg de 3 eerste schatkistkaarten naast elkaar tussen de spelers: 2 met de plaatjes naar beneden en de 3e met het plaatje zichtbaar.
Elke speler kiest in het geheim een van zijn piraatkaarten en plaatst deze voor zich met het plaatje naar beneden. De 2 schatkistkaarten worden omgedraaid zodat de afbeeldingen zichtbaar worden en de spelers draaien tegelijkertijd hun piraatkaart om.
• Als de piraatkaart van een speler overeenkomt met een van de 3 schatkistkaarten, dan pakt hij deze en legt de kaart voor zich neer als een gewonnen kaart. Komt de kaart niet overeen, dan wordt er geen kaart gepakt.

• Als meerdere spelers dezelfde piraatkaart hebben gespeeld en als deze overeenkomen met één van de 3 omgedraaide schatkistkaarten, mag degene die als eerste op de schatkistkaart tikt de kaart pakken. 
Als de piraatkaart van een speler identiek is aan 2 of 3 schatkistkaarten, krijgt deze speler alle kaarten. Als er 2 spelers zijn met 2 identieke kaarten, mag elke speler 1 kaart pakken. Hebben 3 spelers een kaart die overeenkomt met 2 kaarten, dan krijgen de 2 snelste spelers een kaart.

• Schatkaart: als een speler zijn schatkaart speelt, krijgt hij de schatkistkaart met de meest waardevolle schat. Let op: als andere spelers dezelfde schatkistkaart hebben, mag degene die als eerste op de kaart tikt deze pakken. Als de speler van de schatkaart de schatkistkaart niet krijgt, moet hij 1 haakkaart uit de pot pakken.

Aan het einde van de ronde pakken de spelers de piraatkaart die ze hebben gespeeld en worden de schatkistkaarten die niet zijn opgepakt, weggelegd. Dan worden er weer 3 nieuwe schatkistkaarten neergelegd …

Einde van het spel:
Het spel eindigt wanneer er geen schatkistkaarten meer zijn. De spelers tellen het aantal sterren op de gewonnen kaarten en verminderen dit, indien nodig, met één punt per haakkaart. Degene met de meeste waardepunten heeft gewonnen. 

• aantal spelers: 2 - 4.
• leeftijd: 7 - 99.
• speeltijd: 15 min.
• totaal aantal kaarten: 59.
• afmeting verpakking: 15,5 x 12 cm.
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN