stadesign_banner
U bent niet ingelogd, log eerst in om artikelen op uw verlanglijst te kunnen plaatsen.
Klik hier om in te loggen >>

gottmer blokboek in het bos ingela 0+

gottmer blokboek in het bos ingela 0+
9.99
OutOfStock
 
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:

in het bos is een unieke en prachtig geïllustreerde kruising tussen boek en speelgoed. stevige boekjes waar peuters fijn mee kunnen spelen! 

vormend boekje
in in het bos zijn de prachtige illustraties gecombineerd met wel een heel bijzonder boekontwerp: elke dikke kartonnen pagina heeft een andere vorm. de paginas van dit leuke, creatieve boekje hebben de vorm van verschillende soorten bomen. de paginas worden steeds een slag groter, waardoor je vanaf de voorkant het hele bos kunt zien. en als de stevige boekjes open op tafel worden gezet, kan er fijn mee worden gespeeld. 

design van ingela p arrhenius
de zweedse ingela p arrhenius maakt onweerstaanbare illustraties met sterke, felle kleuren voor peuters en hun hippe ouders. haar werk (niet alleen boeken, maar ook allerlei merchandiseartikelen en posters) is geregeld te zien in designbladen en op blogs en kent wereldwijd duizenden designfans. de boekjes ´in het bos en op de kermis hebben een ingenieus design: de boekjes zijn een kruising tussen boek en speelgoed. 

15,4 x 13,1 x 2,6 cm
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN