stadesign_banner

gottmer blokboek op de kermis ingela 0+

gottmer blokboek op de kermis ingela 0+
8.99
InStock
 
Aantal
op de kermis is een unieke en prachtig geïllustreerde kruising tussen boek en speelgoed. stevige boekjes waar peuters fijn mee kunnen spelen! 

vormend boekje
in op de kermis zijn de prachtige illustraties gecombineerd met wel een heel bijzonder boekontwerp: elke dikke kartonnen pagina heeft een andere vorm. de paginas van dit leuke, creatieve boekje hebben de vorm van verschillende soorten kermisattracties, zoals een draaimolen, reuzenrad of achtbaan. de paginas worden steeds een slag groter, waardoor je vanaf de voorkant de hele kermis kunt zien. en als de stevige boekjes open op tafel worden gezet, kan er fijn mee worden gespeeld. 

design van ingela p arrhenius
de zweedse ingela p arrhenius maakt onweerstaanbare illustraties met sterke, felle kleuren voor peuters en hun hippe ouders. haar werk (niet alleen boeken, maar ook allerlei merchandiseartikelen en posters) is geregeld te zien in designbladen en op blogs en kent wereldwijd duizenden designfans. de boekjes ´in het bos en op de kermis hebben een ingenieus design: de boekjes zijn een kruising tussen boek en speelgoed. 
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN