stadesign_banner

gottmer blokboek rijksmuseum abc nl 4+

gottmer blokboek rijksmuseum abc nl 4+
15.99
OutOfStock
 
Voorraad: 0
Talen
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
rijksmuseumdirecteur wim pijbes maakte een persoonlijke keuze uit de collectie, van appel tot zwaan. zo maak je op vroege leeftijd kennis met beroemde werken uit het rijksmuseum in 26 aansprekende details.

zinnenprikkelende abc- en kunstuitgave voor jonge kinderen, van de hand van rijksmuseumdirecteur wim pijbes. het dikke boekwerk, met stevige kartonpaginas, glimt je van alle kanten tegemoet. het is opgezet volgens een eenvoudig format: links staan de letters van het alfabet en rechts een afbeelding van een (uitsnede/detail van een) schilderij uit het rijksmuseum. zo voert dit boek kinderen in alfabetische volgorde langs een deel van van de prachtige collectie van het rijks. bijvoorbeeld: a is van appel, gedrukt in grote en vette hoofdletters in appeltjesgroen, naast een geschilderde schaal met appels (detail van dijck, ca. 1615). en s is van schaduw, gedrukt in het schaduwbruin van het zelfportret van de jonge rembrandt, ca. 1628. een uitgave waarin je met kinderen kunt dwalen langs prachtige beelden. om daarna natuurlijk het rijksmuseum te gaan bezoeken, waar de bijzondere afbeeldingen in het echt te zien zijn. een uitgave als een plaatje: iedereen (kind, ouder, opa, oma, leraar) verdient het om samen van deze rijkdom te kunnen genieten. in zijn eenvoud en zintuiglijkheid een van de mooiere uitgaven voor de jeugd. voor thuis en op school. vanaf ca. 4 t/m 8 jaar.

former rijksmuseum director wim pijbes selected his personal favourites. he made a selection from the collection of famous works from the rijksmuseum in 26 appealing details. enjoy the famous rijksmuseum artworks. titillating abc art edition for young children. this rich and shining cardboard pages deserves to be read by everyone (child, parent, grandfather, grandmother, teacher). at home and at school.
 
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN