stadesign_banner
U bent niet ingelogd, log eerst in om artikelen op uw verlanglijst te kunnen plaatsen.
Klik hier om in te loggen >>

gottmer boek baby tje in mama s buik 4+

gottmer boek baby tje in mama s buik 4+
18.95
InStock
 
Aantal
babytje in mamas buik is een prentenboek over zwangerschap van gouden griffel-winnares bette westera. ideaal voor kleintjes die er een broertje of zusje (of neefje, of nichtje, enz., enz.) bij krijgen. de prachtige illustraties zijn van drievoudig gouden penseel-winnaar jan jutte.

er groeit een babytje in mamas buik
in mamas buik groeit een baby. jip hoopt dat het een jongetje is. groeit er ook een piemel aan? vraagt ze. dat weten we niet, zegt mama. de baby is nog te klein om dat te kunnen zien. 

waar komt dat babytje vandaan?
maar hoe is dat babytje in mamas buik terechtgekomen? wat is seks eigenlijk, behalve een woord waar de grote kinderen op school erg om moeten lachen? hoe kan het dat thomas twee moeders heeft en niet weet wie zijn vader is? wat gebeurt er met al die eitjes en zaadjes die geen baby worden? hoe weet een baby dat hij pas na negen maanden groeien geboren mag worden en niet veel te vroeg, zoals het broertje van bram? en hoe gaat dat eigenlijk precies, geboren worden?

bette westera en jan jutte
bette westera beschrijft de conceptie, zwangerschap en de geboorte door de ogen van de vierjarige jip. door haar plezierige vertelstem en door de elegante en verfrissende illustraties van jan jutte is er met dit voorleesboek een blijvertje geboren!

26,8 x 25,5 x 1,3 cm
226 paginas
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN