stadesign_banner

gottmer cd boek de notenkraker 12+

gottmer cd boek de notenkraker 12+
18.95
InStock
 
Aantal

de notenkraker is een prachtig prentenboek over het beroemde muziekstuk van tsjaikosvki. het boek wordt geleverd met een cd waarop de tekst wordt voorgelezen, ondersteund door een prachtige uitvoering van het muziekstuk.

de notenkraker van tsjaikovski
clara krijgt als kerstcadeau een notenkraker, die een betoverde prins blijkt te zijn. samen binden ze de strijd aan tegen de muizenkoning. de notenkraker, met de onvolprezen muziek van pjotr tsjaikovski, wordt uitgevoerd door het kirov orkest uit sint-petersburg, gedirigeerd door valery gergiev. het verhaal wordt voorgelezen door jenny arean en is bewerkt en geïllustreerd door harmen van straaten.

klassieke muziek-boeken
de notenkraker maakt deel uit van een serie klassieke muziek-boeken met cd, die de grootste namen uit de kinderboeken- en muziekwereld samenbrengt. de serie wordt alom geroemd vanwege de mooie muziekopnamen van wereldberoemde orkesten, de schitterende illustraties en de verzorgde uitgave: een groot formaat prentenboek met cd.

23,9 x 23,6 x 1 cm
32 paginas
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN