stadesign_banner

gottmer cd boek doornroosje 6+

gottmer cd boek doornroosje 6+
17.95
InStock
 
Voorraad: 1
Aantal

doornroosje is een prachtig prentenboek over het beroemde ballet van tsjaikovski. het boek wordt geleverd met een cd waarop de tekst wordt voorgelezen, ondersteund door een prachtige uitvoering van het muziekstuk.
doornroosje van tsjaikovski
een goede manier om kinderen te leren genieten van klassieke muziek, is ze kennis te laten maken met het verhaal erachter. in het prentenboek doornroosje is dat verhaal opgeschreven door erik van os en elle van lieshout. de tekst heeft een prettig moderne toets gekregen en wordt op de bijgeleverde cd heel spannend voorgelezen door jasperina de jong. ook op de cd staat een prachtige uitvoering van het muziekstuk voor het koninklijk concertgebouworkest, o.l.v. antal dorati. de sprookjesachtige illustraties bij het verhaal zijn gemaakt door gouden penseel-winnares charlotte dematons. 
klassieke muziek-boeken
doornroosje maakt deel uit van een serie klassieke muziek-boeken met cd, die de grootste namen uit de kinderboeken- en muziekwereld samenbrengt. de serie wordt alom geroemd vanwege de mooie muziekopnamen van wereldberoemde orkesten, de schitterende illustraties en de verzorgde uitgave: een groot formaat prentenboek met cd.

23,8 x 23,7 x 1 cm
32 paginas


 
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN