stadesign_banner

gottmer cd boek het carnaval der dieren 5+

gottmer cd boek het carnaval der dieren 5+
18.95
OutOfStock
 
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
onze serie klassieke-muziekboekjes-met-cd, die de grootste namen uit de kinderboeken- en muziekwereld samenbrengt, wordt alom geroemd vanwege de mooie muziekopnamen, de schitterende illustraties en de verzorgde uitgave: en groot formaat prentenboek met cd.
aan de klassieke-muziekreeks van gottmer werken louter grote namen mee. het verhaal achter de muziekstukken wordt verteld en geïllustreerd in een prachtig vormgegeven prentenboek. op de bijgeleverde cd vind je het complete muziekstuk en wordt het verhaal ook nog eens voorgelezen door een bekende acteur of actrice. nu in een extra grote uitvoering!

ivo de wijs, winnaar van een zilveren griffel en de kees stip-prijs liet zich bij deze gedichten inspireren door het carnaval der dieren van saint-saëns. hij draagt de gedichten zelf voor op de cd. de schitterende illustraties zijn van meervoudig penseelwinnaar thé tjong-khing, die in 2010 ook nog eens de max velthuijsprijs ontving.
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN