stadesign_banner
U bent niet ingelogd, log eerst in om artikelen op uw verlanglijst te kunnen plaatsen.
Klik hier om in te loggen >>

gottmer cdboek peer gynt 8+

gottmer cdboek peer gynt 8+
17.95
InStock
 
Aantal

peer gynt is een prachtig prentenboek over het beroemde muziekstuk van edvard grieg. het boek wordt geleverd met een cd waarop de tekst wordt voorgelezen, ondersteund door een prachtige uitvoering van het muziekstuk.
peer gynt van edvard grieg
uit de beeldende muziek die grieg in 1876 schreef voor het gelijknamige toneelstuk van henrik ibsen, distilleerde bette westera een prachtig verhaal, dat leest als een spannend kwajongensboek. doordat de tekst als toneelstuk is opgeschreven ademt het tegelijkertijd een heel authentieke sfeer, die door de spannende stem van tygo gernandt tot leven komt. in combinatie met de bijzondere illustraties van sylvia weve en de prachtige uitvoering van de göteborgs symfoniker is dit deel een parel in de serie!
klassieke muziek-boeken
peer gynt maakt deel uit van een serie klassieke muziek-boeken met cd, die de grootste namen uit de kinderboeken- en muziekwereld samenbrengt. de serie wordt alom geroemd vanwege de mooie muziekopnamen van wereldberoemde orkesten, de schitterende illustraties en de verzorgde uitgave: een groot formaat prentenboek met cd.
23,7 x 23,6 x 1,1 cm
32 paginas
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN