stadesign_banner

gottmer encyclopedie over de dinosaurus ea 4+

gottmer encyclopedie over de dinosaurus ea 4+
gottmer encyclopedie over de dinosaurus ea 4+
20.95
OutOfStock
 
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
over de dinosaurus en andere prehistorische dieren is een prachtige encyclopedie voor kinderen. in het boek staan de 350 meest fantastische prehistorische dieren op een rij: dinosaurussen, maar ook vogels, vissen, reptielen, apen en veel meer. 

dinosaurussen en andere prehistorische dieren
ben jij gek op dinosaurussen? dan is over de dinosaurussen en andere prehistorische dieren het boek voor jou! in deze mooie encyclopedie voor kinderen leer je alles over dinosaurussen en de fantastische wereld waarin ze leefden. en dat niet alleen: er worden nog veel meer prehistorische dieren in beschreven. wat dacht je van een prehistorische beer-hond, een hertachtige met een gewei op zn snuit, of een konijn met 44 scherpe tanden?

encyclopedie voor kinderen
de basis voor deze encyclopedie vormden de meer dan duizend klassieke, soms paginagrote illustraties, die eerder zijn gebruikt in het amerikaanse standaardwerk the marshall illustrated encyclopedia of dinosaurs
and prehistoric animals. deze prachtige plaatjes zijn nu speciaal voor kinderen in dit boek samengebracht. met deze encyclopedie leer je een schat aan informatie over de afgebeelde dieren: hoe ze eruit zagen, hoe ze zich gedroegen en waar ze leefden. een prachtboek voor de echte dinoliefhebber!
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN