stadesign_banner

gottmer kinderboek alleen op de wereld 6+

gottmer kinderboek alleen op de wereld 6+
25.99
InStock
 
Voorraad: 1
Aantal
 alleen op de wereld is het klassieke verhaal van hector malot over vondeling rémi op zijn reis door frankrijk. deze schitterende editie werd geïllustreerd door gouden penseel-winnares charlotte dematons.

de reis van vondeling rémi
het geliefde alleen op de wereld is niet weg te denken uit de canon van kinderboeken die al generaties lang een gevoelige snaar weten te raken. het is het verhaal van de 8-jarige vondeling rémi die door zijn stiefouders aan straatmuzikant vitalis wordt verkocht. daarmee begint zijn lange zwerftocht door het 19e-eeuwse frankrijk, waarin hij er na de dood van vitalis helemaal alleen voor komt te staan. 

vertaald en bewerkt door tiny fisscher
dankzij de toegankelijke bewerking door tiny fisscher kan een nieuwe lichting lezers snikken om het lot van vondeling rémi. de nieuwe, soepele vertaling maakt deze editie geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

illustraties van charlotte dematons
gouden penseel-winnares charlotte dematons maakte de illustraties voor deze prachtige uitgave. ter inspiratie volgde ze de route die rémi door frankrijk heeft afgelegd. het resultaat liegt er niet om: schitterende illustraties, die het mooie, maar desolate franse platteland en het harde leven in de stad op unieke wijze weergeven. 


winnaar libris mooiste boekomslag van 2016
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN