stadesign_banner

gottmer prentenboek de stad van ingela 3+

gottmer prentenboek de stad van ingela 3+
21.99
OutOfStock
 
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
de stad van ingela is een prachtig prentenboek boordevol mooie design-prenten van de zweedse ontwerpster ingela p arrhenius. een lekker groot boek met echte kinderkamerkunst!
design van ingela p arrhenius
de onweerstaanbare illustraties van ingela met hun sterke, felle kleuren zijn een must voor designliefhebbers van over de hele wereld. haar werk (niet alleen boeken, maar ook allerlei merchandiseartikelen en posters) is geregeld te zien in designbladen en op blogs en kent wereldwijd duizenden fans. 
groot prentenboek over de stad
in dit reuzenboek kun je rondneuzen op alle mooie plekjes die de stad te bieden heeft, van het treinstation tot het zwembad. sommige bewoners wandelen gezellig mee van pagina naar pagina. voor kinderen van 1 tot 100 jaar!

groot formaat prentenboek rondom het thema stad van de bekende zweedse illustratrice/vormgeefster. het boek bestaat enkel uit paginagrote illustraties. iedere tekening laat een stukje van de stad zien, zoals een bioscoop, een postbode, een park, een bouwplaats en een ziekenhuis. de tekeningen doen sterk denken aan illustraties uit de jaren vijftig en zestig, zowel qua vormgeving als kleur. we zien eenvoudige, gestileerde mensen en dieren in een stedelijke omgeving. het kleurgebruik is rustig, maar zeker vrolijk. het boek komt van franse bodem, wat te zien is aan de mensen die jeu de boules spelen, de bakker met stokbroden en bepaalde details. in elke illustratie is een uithangbord of opdruk verwerkt waardoor duidelijk wordt wat het thema is verder is er geen tekst. de schutbladen staan vol kleine tekeningen van losse voorwerpen die zijn terug te vinden op de grote illustraties, bv. balkon, slinger, boot, brandweerwagen, met de naam erbij gedrukt. op de achterflap staat dat sommige figuren meewandelen van pagina naar pagina, maar omdat de figuurtjes niet op elke bladzijde te zien zijn kan het voor jonge kinderen best lastig zijn om ze terug te vinden. in dezelfde opzet verscheen de dieren van ingela*. een mooi vormgegeven, verzorgd prentenboek. vanaf ca. 3 jaar.

39 x 28,8 x 1,5 cm
40 paginas
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN