stadesign_banner

Lekker weertje, lekker kleertje :0)

Lekker weertje, lekker kleertje :0)

Lekker weertje, lekker kleertje :0)

Wat moet ik aan vandaag?
Het antwoord begint natuurlijk bij het weer :O)
Voor nu is ons advies voor de kids die graag buiten spelen de met polarfleece gevoerde regenjas van TucTuc of van Boboli. Geen wind en nattigheid komt daar doorheen & door de fleece blijf je toch lekker warm zonder dat de stof aan je gaat plakken.
'n Kleine bonustip... neem 'n maat of 2 maten groter dat kan bij deze modellen makkelijk en op deze manier heb je d'r ook lekker lang van.

reacties op “Lekker weertje, lekker kleertje :0)

Lekker weertje, lekker kleertje :0)

Door YhzMHddn op woensdag 09 juli 2014 om 7:11

Via via op je blog terechtgekomen, en het ereste wat ik zie is een plaatje van een patroon wat ik net deze week heb besteld.Hij is echt leuk, en ik hoop dat ik hem snel in de bus zal hebben.Fijn weekend,Groetjes Yvon.
Lekker weertje, lekker kleertje :0)

Door Stadesign - Suz op maandag 14 juli 2014 om 10:06

Blijkbaar zijn er mensen die willen laten weten dat je deze jas ook zelf kunt maken. Geweldig..! Maar zo mooi en goed als de jasjes van Tuctuc...Ik heb zo mijn twijfels Daarbij is tijd ook geld :O Maar toch ben ik nieuwsgierig geworden. Dus als je fotos hebt wil je sta dan tangen via facebook.com/www.stadesign.nl Met vriendelijke groeten, Suz

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN