stadesign_banner

rubinstein de liedjesalmanak herfst en amp winter 4+

rubinstein de liedjesalmanak herfst  en amp winter 4+
10.99
InStock
 
Voorraad: 1
Aantal
de liedjesalmanak herfst en winter is een feestelijke bundel oude en nieuwe herfst- en winterliedjes, geïllustreerd door annette fienieg. naast gouwe ouwe liedjes als ‘herfst, herfst, wat heb je te koop?’, ‘sinte, sinte maarten’ en ‘alles in de wind’, schreef koos meinderts in dezelfde traditie een aantal fonkelnieuwe liedjes, over prinsjesdag met alleen maar prinsesjes, over een oliebol op hol en over een hotseknotse dierencarnaval. 

alle liedjes zijn door thijs borsten op muziek gezet en worden gezongen door peer de graaf en singer-songwriter leine. koos meinderts schreef meer dan dertig kinderboeken en is de winnaar van de allereerste annie m.g. schmidtprijs voor het beste theaterlied. eerder maakte hij met annette fienieg en thijs borsten verdriet is drie sokken (2008) en het regent zonlicht (2010). met ‘maite maria’ wonnen meinderts en borsten de willem wilminkprijs 2012 voor het beste kinderlied. 
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN