stadesign_banner

rubinstein het gouden treinenboek 4+

rubinstein het gouden treinenboek 4+
15.99
OutOfStock
 
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
het gouden treinenboek

het gouden treinenboek is een boek vol vaart. stap aan boord van de trein naar timboektoe. maak een ritje met heintje en het rode wagonnetje. ga met oetel naar school in wisseloord. of trein mee met thomas, bas en jolijn. tjoeke tjoeke, tuut tuut! met: heintje het treintje, oetel, feest in de trein, de trein naar timboektoe, het rode wagonnetje, thomas in de trein.

bundeling van zes gouden boekjes rondom treinen in de zo herkenbare stijl van deze serie: knusse, afgeronde verhaaltjes die in een beschermd wereldje spelen, met nostalgisch ogende illustraties. de bundel begint met heintje het treintje, waarin heintje een avontuurlijke rit door de bergen en langs zee maakt. in het volgende verhaal moet het ijverige treintje oetel leren om niet steeds buiten de rails te springen. pas als hij dat heeft afgeleerd, mag hij een hogesnelheidstrein worden. ‘feest in de trein’ is een recent verhaal (2014), te zien aan de moderne gele dubbeldekkertreinen, dat verscheen naar aanleiding van het 175-jarig bestaan van het spoor. in ‘de trein naar timboektoe’ rijden twee treinen samen van kalamazoe naar timboektoe. en ‘het rode wagonnetje’, het kleine wagentje dat altijd als laatste komt, is tijdens een bergrit ineens de held van de dag. in het laatste verhaal, ‘thomas in de trein’ verveelt thomas zich stierlijk tijdens een lange treinreis. tot hij de gekste vormen in de wolken ontdekt. de meeste verhaaltjes hebben vrij weing tekst. de tekenstijl van de verhalen is verschillend, soms ouderwets soms moderner, maar steeds groot en kleurig en met een geruststellende uitstraling. zeer geschikt om voor te lezen. vanaf ca. 4 jaar.
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN