stadesign_banner

rubinstein het grote gouden sesamstraatboek 2+

rubinstein het grote gouden sesamstraatboek 2+
15.99
OutOfStock
 
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
het grote gouden sesamstraatboek
leeftijd 2-5 jaar

het grote gouden sesamstraatboek, samengesteld uit amerikaanse gouden boekjes, bevat lekker veel sesamstraat: elmo is verliefd maar op wie? koekiemonster eet… koekjes. natuurlijk maken bert en ernie hun opwachting. we gaan vrolijk tellen tot tien met graaf tel. en we duiken met alle monsters een bus in. als dat maar goed gaat! er valt genoeg te lezen en kijken in dit heerlijke dikke boek vol typische sesamstraat grappen en (leerzame) verhalen!

sinds het ontstaan van de beroemde serie zijn er meer dan 1500 verschillende gouden boekjes uitgebracht en werden er wereldwijd meer dan drie miljard exemplaren verkocht. uitgeverij rubinstein komt nu met een speciale uitgave: het grote gouden sesamstraatboek. niet in het klassieke, kleine formaat, maar in een kloeke bundel met een stevig omslag, dik glanzend papier en paginavullende, kleurrijke illustraties. het bevat zes eerder afzonderlijk verschenen verhalen uit sesamstraat. elk verhaal beslaat 23 pagina’s, met ca. vier zinnen per pagina. de verhalen zijn opgebouwd uit korte zinnen, waarin de lezer vaak direct wordt aangesproken: ‘zullen we gekke bekken trekken? kom op!’. het boek nodigt uit tot tellen, liedjes zingen en stelt de lezer vragen. er wordt afgewisseld in verhaalvormen: zo zijn er o.a. een lied, een gedicht en een telverhaal. de bundel sluit aan bij de concentratieboog van de doelgroep: het bevat compacte verhaaltjes met weinig diepgang en veel interactie. dit maakt het grote gouden sesamstraatboek tot een fijn boek om voor te lezen en samen met kinderen te ontdekken. vanaf ca. 2 jaar.
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN